Monthly Makers

Monthly Makers är ett initiativ för alla som vill hålla igång kreativiteten. Tolv kreatörer med olika bloggar, som har ett gemensamt intresse, att skapa, har gått samman i ett projekt. Mikaela, Inspirami , Jess Karlsson, Jessica Andersdotter, Herbariumet, Elsa Maria, Anna Maria, Alicia Sivert, atilo, hej regina, Beata, och Un Vélo är de som håller i projektet. Varje månad presenteras ett nytt tema där de tolv bloggarna, och alla som vill, skapar något utifrån det givna temat. Värd för januari är Un Vélo och temat är papper.
 
Mitt bidrag blev en liten fjärilssamling. Jag och min syster gjorde fjärilar till henne och sedan hittade jag en bra ram second hand så jag tänkte att jag skulle göra en liten samling till mig själv också. Den där ramen har blivit liggandes ganska länge men nu fick jag ju en anledning att plocka fram den! Jag fyndade även en gammal skolatlas där jag har använt kartorna för att göra fjärilarna. 
 
Jag började med att skriva ut några bilder av fjärilar och klippa ut dem för att använda som mallar för kartfjärilarna.  
 
Jag hade två mallar för varje fjäril som skiljde sig åt lite i storlek. Sedan klistrade jag samman de två fjärilarna för att det skulle bli lite mer känsla av rörelse.  
 
 
Jag klistrade upp fjärilarna på ett papper och satte in i ramen som är ganska djup.
 
Voilà!