Monthly Makers - Mönster

I början av månaden kunde man lämna förslag på facebook på teman för juni månads Monthly Makers. Jag lämnade förslaget: Mönster (kanske var det någon mer?). Sedan hölls en öppen omröstning bland de inlämnade förslagen och till slut stod det klart att flest ville skapa utifrån mitt tema, mönster! Roligt! 
 
Jag begav mig ut på midsommar och plockade en bukett med olika gräs.
 
Sedan dissekerade jag dock den stackars buketten och de olika gräsen och lade samman olika delar i en formation som jag sedan gjorde till ett mönster i Photoshop.  
 
Så här blev det till slut! Nästan som små stjärnor.
 
Sedan gjorde jag ett blåvitt mönster av blyertsteckningar och akvarell!
 
 
De här blyertsteckningarna på olika stadier av en vallmo gjorde jag för länge sedan men nu färglade jag dem och lade samman till ett mönster. Bra när man kan återanvända sin egna alster i olika sammanhang!
 
Det blev en ganska blandad kompott denna månad men det är ju så mycket man skulle vilja testa när man väl har kommit igång! Hoppas ni har haft en kreativ månad och att många har tyckt om temat mönster! Hos Sandra kan ni hitta länkarna till de som har varit med och skapat! 
Silje
2015-06-26 @ 22:45:57
URL: http://siljehusmor.blogspot.no

Her var det mye fint! Likte nok ekstra godt det blåhvite mønsteret :)

Svar: Tack så mycket!
fashionillustrations.blogg.se

Mikaela
2015-06-26 @ 23:38:05
URL: http://bympv.blogg.se/

Många fina saker du skapat! Min favvo är mönstret med gräset, jag hade lite tankar på att skapa ett mönster med blommor men det bidde det inte den här gången i alla fall :) Men sjukt fina alster!

Svar: Tack, tack! Ja, tiden räcker inte riktigt till till allt man skulle vilja göra!
fashionillustrations.blogg.se

Sandra Lundin
2015-06-28 @ 08:37:57
URL: http://atilio.blogg.se/

Så fina mönster! Älskar vallmoteckningen :)

Svar: Åh, tack så mycket!
fashionillustrations.blogg.se

Alicia
2015-07-07 @ 13:48:09
URL: http://aliciasivert.blogspot.se/

Men GU!!!!!! De här är ju helt sagolika allesammans! Jag är så himla impad över allas mönsterskills, och har massor med inspiration nu som jag saknade i början av månaden. Nåväl. Så smart att fota gräs och vrida, vända, kopiera och klistra in i massor. Blev SÅ FINT! Och de blåvita akvarellerna är också så läckra upprepade sådär. Min mamma skulle älska dem som kakelplattor på golvet eller i badrummet/köket tänker jag :)
Men min personliga favvo är ändå vallmon. Alltså. Väldigt art nouveau! Nu vill jag göra egna mönster!

Svar: Åh, tack för dina kommentarer! Ja, det är så roligt att se allas bidrag och variationen! Ja, jag gillar art nouveau! Det är verkligen roligt att göra mönster!
fashionillustrations.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: